Våra medlemskap

Gör ett smart val – bli medlem hos oss på TCLjungby. 

Välj det medlemskap som passar dig bäst!

Ny medlem

Nedan hittar du ett urval av våra mest populära medlemskap och aktuella kampanjer. Vi har  fler alternativ i receptionen och även rabatterade medlemskap för studenter, sambos, seniorer och olika familjekort. Vi har en årsavgift på våra medlemskap som dras årligen den 27 februari.

Välj medlemskap och klicka på köp. När du har genomfört ditt köp är du snart redo att komma igång! Det enda du behöver göra är att hämta ut ditt medlemskaps- och inpasseringskort i receptionen, se aktuella öppettider.

Tidigare eller aktiv medlem

Har du tidigare haft eller har ett aktivt medlemskap hos oss nu så genomför du ditt köp direkt i Wondr-appen. Du måste vara inloggad på ditt konto. Om du inte kommer ihåg ditt lösenord, klicka på “har du glömt ditt lösenord” så skickas ett nytt till din mail. Har du kvar ditt tidigare inpasseringskort så aktiveras det vid köpet. Om du inte har det kvar så hämtar du ett nytt i receptionen.

Träning för föreningar

Behöver din förening kompletterad träning, kanske teambuildande träningspass, försäsongsträning eller kunna erbjuda rehab-träning under hela året? Vi kan erbjuda flertalet träningsformer, såsom gruppträning, spinning, yoga, konditionsträning, styrketräning och crossfit-inspirerad träning för er förening.

Inom vår organisation har vi lång erfarenhet inom träningslära och fysiologi, utbildade Personliga Tränare, Kostrådgivare och Hälsocoacher som borgar för kompetens och ett helhetstänk kring  träning, kost och hälsa. Vi ser fram emot att få vara en resurs även för er förening!

ETT STARKARE FÖRETAG!

Personal som rör på sig mår bättre, detta är ett faktum. Vi hjälper din personal att komma i rörelse – för en bättre hälsa.

Att träna är viktigt för alla! Träning förbättrar inte bara din fysik utan också ditt psyke i stora mått. I nutidens mer stillasittande miljö är en aktiv fritid ett måste för att må bra och prestera bättre. Hjälp dina anställda att må bättre och ert företag att nå bättre resultat!

Är du friskvårdsansvarig på ditt företag? Maila oss så återkopplar vi med mer information info@traningscentret.se

Välj ditt medlemskap nedan

TCLJUNGBY
Kånnavägen 1
341 31 Ljungby
0372-838 88 | info@traningscentret.se