Kom i gång med träningen

Vi söker dig som som inte har någon träningsvana och som vill komma igång med träningen och hälsosamma rutiner!

NU STARTAR VI EN NYBÖRJARGRUPP.
VI HJÄLPER DIG ATT KOMMA IGÅNG.

Fysisk aktivitet ger stora hälsoeffekter, både kroppsligt och mentalt. Och forskarna är överens – det är aldrig för sent att komma igång med träningen!

Vi söker nu 10 personer som idag inte är befintliga medlemmar på TC Ljungby och som har liten eller ingen träningserfarenhet. Vi träffas varje vecka i 6 veckor tillsammans med instruktör. Du får chans att testa olika sorters träning och du får råd och tips för hur du ska komma igång.

När man ska komma igång är det ofta många saker man funderar på, som klädsel, träningsnivå, vart jag ska gå, vilka är där etc. För oss är det viktigt att du får en positiv upplevelse hos oss och att du känner dig trygg och bekväm på vår anläggning – vi anpassar därför träningsnivån så att alla ska trivas och ha kul tillsammans!  

Gå med i vår nybörjargrupp du också, fyll i formuläret nedan! Kostnad för gruppen är 299 kr.


Därför ska du gå med i vår nybörjargrupp! 
 • Gruppträningspass med tränare

 • Testa både gym- och gruppträning 

 • Rolig och varierad träning

 • Vi gör det tillsammans

Monica kom igång med nybörjargruppen!

-”Jag började mitt träningsäventyr i nybörjaregruppen våren 2023. Det som var bra med nybörjargruppen var att alla jobbar utifrån sin egen förmåga och mål. Att ha en inspirerande instruktör som hjälpte mig med att utmana mig själv genom att testa olika träningsformer. Det var också en möjlighet att lära känna andra människor och ha roligt tillsammans. Vi fick känna på hur mycket det gör att pusha och lyfta varandra. Träning gör att jag mår bättre! Som många andra har jag också dagar när jag känner mig trött och seg, men då vet jag att motivation kommer när jag väl är på TC


Intresserad?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig med mer information. Din intresseanmälan är inte bindande.  

  TCLJUNGBY
  Kånnavägen 1
  341 31 Ljungby
  0372-838 88 | info@traningscentret.se