Ny på TC

Välkommen till oss på TC!

 

Vad roligt att du har valt att bli medlem hos oss på TCLjungby! 

Klädsel. Hos oss tränar vi alltid i träningskläder och med inneskor på fötterna. Av hygieniska skäl är det inte ok att träna barfota. Lämna dina ytterskor i entrén, eller lås in dem i ett skåp i omklädningsrummet. Ta gärna med ett hänglås så du kan låsa in kläder och värdesaker i omklädningsskåpen.

På anläggniningen. Rengör alltid redskap och maskiner efter användning. Ta en sprayflaska vid receptionen och torka av med papper eller medhavd träningshandduk. Vi ställer också tillbaka den utrustning som vi har tagit fram så blir det trevligt för alla. All träning, både gym/grupp/Zonen/spinning kräver bokning. Registrera alltid din träning i kundstationen intill receptionen. Vid utebliven bokning utgår varning, efter tre varningar tillkommer en avgift om 100 kr som dras från ditt kort. Två timmar innan passet startar kan du bli tilldelad en reservplats via din mail. Har du frågor kring bokningen kontakta receptionen.

Välkommen till vårt medlemssystem – Wondr!

Här kan du enkelt, boka, avboka samt följa genomförda pass. Vi har bokning till all träning på anläggningen.
Boka dina träningspass via traningscentret.wondr.se eller ladda hem appen på mobilen för enkel och smidig bokning. I Wondr under Mina Sidor finns all info kring ditt medlemskap hos oss! Här kan du följa bokningar, betalningar och skriva ut kvitto.

Tänk på att alltid registrera din träning i kundstationen i receptionen. Kontakta receptionen om du har frågor!

Träningskompisar. På TC hjälper vi varandra och utbyter tips och erfarenheter. Vi är rädda om oss själva och om vår utrustning. Vi arbetar och anpassar vårt utbud så att all träning kan ske tryggt och säkert och hos oss gäller 100% ren träning.

Följ oss på sociala medier @tcljungby, @rfzljungby. Vi rekommenderar att du även går med i vår FB-grupp ”TC Clubmedlemmar”
@rfzljungby Vi rekommenderar att du även går med i vår FB-grupp ”TC Clubmedlemmar”

Varmt välkommen!

Bjud med Dig en vän som också är sugen på att komma igång. Det är mycket roligare att träna tillsammans med en vän! Har du frågor är du välkommen att kontakta oss via mail eller kom till oss i receptionen. Vi finns här för din skull, så tveka inte att fråga.


Vi ser fram emot att se dig på anläggningen – varmt välkommen till vår gemenskap!

TCLJUNGBY
Kånnavägen 1
341 31 Ljungby
0372-838 88 | info@traningscentret.se