HÄLSOUTMANINGEN

Det är dags för vårens utmaning- Muscle & Fat Bet 2024 – som inspirerar och motiverar en hälsosam livsstil. Utmaningen görs tillsammans – och du ”tävlar” mot dig själv! 

Kom/håll igång med Hälsoutmaningen

Förbättra din hälsa på bara 3 månader! Utmana dina träningskompisar, kollegor, arbetslag, herrklubben, familjen och/eller kompisgänget i vårens hälsoutmaning! Målet är att utmaningen ska inspirera och motivera en hälsosam livsstil och att du genom mätbara analyser förbättrar din hälsostatus. Utmaningen görs tillsammans – och du ”tävlar” mot dig själv!

Vad går utmaningen ut på?

Alla deltagare har 3 månader på sig att förbättra sin hälsostatus. Efter tre månader mäter vi ökad muskelmassa och/eller  minskad fettprocent och utser 2 vinnare, en i varje kategori, dvs den som ökat mest i muskelmassa procentuellt sett och den som har tappat mest fett i procent. Den procentuella förändringen för varje individ ger lika förutsättningar för alla deltagare. Träningen är en viktig del, likaså kosten och sömnen. Använd sunt förnuft och ställ rimliga krav på dig själv. Glöm inte vila och återhämtning mellan passen!

Spelregler

  • Inregistrering v 4, 22-24/1 kl 17-19
  • Utregistrering v 17, 22-24/4 kl 17-19
  • Två vinnare utses som delar på halva potten.
  • Deltagare behöver inte vara medlemmar.
  • Alla deltagare betala en avgift – ju fler deltagare, desto större pott
  • Du hittar alla spelregler på hemsidan.

Registrera och betala i receptionen

Köp din plats i utmaningen i receptionen, mån-ons 17-19.
Deltagaravgift: 150 kr för medlemmar. (300 kr för icke medlemmar.)

Inte medlem? Bli medlem i samband med tävlingen! Vi har flera bra erbjudande på medlemskap.
Företag? Gör utmaningen tillsammans med dina kollegor. Vi har möjlighet att komma till arbetsplatsen för att göra in- och utregistreringen. Kontakta receptionen för mer info.

In- och utregistrering görs med InBody. På bara 15 sek mäter InBodyvågen alla dina värden som muskelmassa, vätska, fettprocent, visceralt fett, BMI, förhållanden i kroppen mm. Mätningen analyserar nuläget och är ett underlag för att följa och mäta dina resultat!

Varmt välkommen – nu köööör vi!

TCLJUNGBY
Kånnavägen 1
341 31 Ljungby
0372-838 88 | info@traningscentret.se