SMART träning

TRÄNING

Som clubmedlem har du full tillgång till vår anläggning alla dagar 05.00-23.00 – hela året.
Vårt gym är fullutrustat med löpband, cyklar, crosstrainers, roddmaskiner och det mesta du kan tänka dig i både maskinväg och i fria vikter. Vår gruppträning har stor variation av olika sorters pass. Reebok Functional Zone är vår nya träningszone där du kan träna både på egen hand och tillsammans med coach. Sannolikheten att din träning blir hållbar över tid ökar om du hittar en träningsform som du tycker är tidseffektiv, varierad, enkel och framförallt rolig!

Gym, spinning, core, yoga, dans, styrka, Reebok Functional Zone – du väljer!

1C1314EF-9E5C-462E-BE0E-784FDD2ACF46

smart TRÄNING KOST & HÄLSA

För oss handlar smart träning om att du som medlem ska välja rätt sorts träning utifrån dina individuella mål. För att nå ditt mål krävs också att du har tydliga och smarta mål, våra hälsocoacher hjälper dig att komma i gång på bästa sätt. Framgångsfaktorer för att lyckas är variation, regelbundenhet och långsiktighet!

Vi erbjuder inte bara SMART träning. För vi vet att ett liv i balans består av så många fler delar än rörelse. Kosten, tankens kraft, återhämtningen, sömnen – ja hälsan i stort! Därför har vi även produkterna och kurserna som hjälper dig att hitta just balansen i livet. Vi hjälper dig att göra smarta val!

Träning för alla

Vi har träning för alla! Så oavsett om du är ung, mitt i livet eller pensionär, nybörjare eller elitmotionär så har vi träningen för dig!

Vi brinner för en ökad folkhälsa och erbjuder även FaR, Fysisk aktivitet på recept som är den bästa medicinen! FaR kan komplettera eller ersätta läkemedel och få dig att känna dig gladare, sova bättre, och lättare att hantera stress. Vi är FaR-utbildade och hjälper dig igång med din fysiska aktivitet! Kontakta din vårdcentral för att få fysisk aktivitet på recept.

29425651_10155742460822886_3110615102908121875_n (2)

NKG

Nöjd Kund GarantiNöjd Kund Garanti

Nöjd Kund Garanti

Vår Nöjd Kund Garanti på 21 dagar gör det helt riskfritt för dig att teckna medlemskap hos oss! Välkommen!