Info Zonen:

 

Reebok Functional Zone

Välkommen till Ljungby fräckaste träningszone! Hos oss kommer du utveckla dina krafter med hjälp av den råa, intensiva, trendiga och effektiva träningsformen som är inspirerad av crossfit. Träningen i vår Reebok Functional Zone bygger på naturliga, funktionella rörelser som kast, drag, lyft, hopp etc, som utvecklar din uthållighet, flexibilitet, balans och spänst! Vårt mål är att bygga starka, uthålliga och allsidigt tränade kroppar som klarar vardagens utmaningar. För alla.

Är det verkligen träning för alla? Ja!! En allmän uppfattning är att det endast är vältränade personer som tränar i liknande zoner. Det stämmer inte. Träning i zonen passar lika bra för dig som är ung som för dig som är äldre. Teamträningen anpassas utifrån dina förutsättningar och din nivå. Våra teamträningsupplägg möjliggör att både atleter och nybörjare kan träna tillsammans, då alla jobbar utifrån sin egen förmåga.

I vår Zone kommer du att känna den familjära och genuina känslan som vi skapar tillsammans! Funktionell träning är ständigt varierade naturliga övningar som utförs med hög intensitet. I vår Open Zone tränar du på egen hand, vi rekommenderar att du går vår introduktionskurs. Allra bäst effekt får du när du tränar i team med våra utbildade coacher! Vi hjälper dig med rätt teknik för en säker och effektiv träning.

Varmt välkommen!

thumbnail_image012

53364329_432616154146344_5397971870353981440_n

NKG

Nöjd Kund GarantiNöjd Kund Garanti

Nöjd Kund Garanti

Vår Nöjd Kund Garanti på 21 dagar gör det helt riskfritt för dig att teckna medlemskap hos oss! Välkommen!