Info Zonen:

Schema & Boka coachpass

Vårt schema hittar du via Wondrs bokningsapp. I Zonen kan du enkelt både boka och avboka pass två veckor framåt. Har du förhinder måste du avboka dig senast 2 tim innan passet startar, då vi har få platser på varje pass. Schemaändringar förmedlas via Facebook och Insta, följ oss på @rfzljungby

Du bokar dig här

Beskrivningar Coachpass

WOD, Workout of the Day
Våra WODar är till 100% Crossfit-inspirerade. Som namnet antyder så är det ett nytt träningspass varje dag, vilket följer filosofin att funktionella styrke- och konditionsövningar utförs under hög intensitet och med konstant variation. Därför används också olika redskap och upplägg varje gång. WODen är noggrant planerade och strukturerade för att du ska få bästa möjliga utveckling och resultat.
Våra WODar både utvecklar och utmanar dig som tränar hårt och disciplinerat! Push your limit.
WOD intro ger dig en bra start där coachen tar hänsyn till och visar mycket mer teknik för de som är nya.

Weekdays
Monday Meltdown, Tempo Tuesday, WorkHard Wednesday, Thunder Thursday, Fu**ing Friday, Super Sunday.
Våra weekdays ger dig högintensiv, funktionell träning från topp till tå. Våra weekdays är lika utmanande som våra WODpass, dock inte lika tekniskt krävande. Du jobbar i ditt eget tempo med vikter du väljer själv, det enda vi önskar av dig är att du ger allt! Detta pass gör dig redo! Du kommer uppleva ren träningsglädje, med mycket svett och skratt!
Weekdays kräver ingen förkunskap – perfekta pass för alla som vill komma igång/hålla igång i vår Zone! Alla är välkomna!

Open Zone
När du har ett Zone-medlemskap har du tillgång till alla WOD, weekdaypass och till Open Zone, d.v.s träning på egen hand. För bästa möjliga effekt av din träning rekommenderar vi dig att du tränar på våra pass! Du kan träna på egen hand i Open Zone, dock är tiderna begränsade och våra pass och grupper har företräde.

 thumbnail_image012

NKG

Nöjd Kund GarantiNöjd Kund Garanti

Nöjd Kund Garanti

Vår Nöjd Kund Garanti på 21 dagar gör det helt riskfritt för dig att teckna medlemskap hos oss! Välkommen!