Muscle & Fat Bet 2023

Det är dags för vårens utmaning som inspirerar och motiverar dig rörelse och en hälsosam livsstil. Satsningen görs tillsammans – och du tävlar mot dig själv! 

I dessa tider behöver vi hjälpa varandra att hålla igång! 

Utmana dina kollegor, ditt arbetslag, herrklubben, familjen och/eller kompisgänget att vara med i vårens hälsoutmaning! Vår utmaning inspirerar och motiverar till träning och en hälsosam livsstil. Satsningen görs tillsammans – och du tävlar mot dig själv!

Vad går tävlingen ut på?

Alla deltagare har 3 månader på sig att öka muskelmassa och/eller att minska fettprocent. Efter tre månader utser vi 2 vinnare. En som ökat mest i muskelmassa procentuellt sett och en som har tappat mest fett i procent.  Eftersom det handlar om högst procent och inte mest antal kilo blir det lika förutsättningar för deltagarna. Träningen är en viktig del, likaså kosten. Använd sunt förnuft och ställ rimliga krav på dig själv. Glöm inte vila och återhämtning mellan passen!

Spelregler

  • Inregistrering v 4, 23-25/1 kl 17-20.
  • Utregistrering v 17, 25-26/4 kl 17-20.
  • Två vinnare utses.
  • Deltagare behöver inte vara medlemmar.
  • Deltagaravgift: 150 kr för medlemmar, 300 kr för icke medlemmar.
  • Du måste vara 18 år för att delta.

Registrera och betala i receptionen

Köp och inregistrering i utmaningen sker i receptionen, 23,24,25 jan kl 17-20. Deltagaravgift: 150 kr för medlemmar, 300 kr för icke medlemmar.

Träning på TC under hälsoutmaningen ingår inte för ickemedlemmar. Vill du bli medlem i samband med tävlingen? Vi har många bra erbjudande på medlemskap, läs mer under Priser.

Du kan delta i utmaningen även om du är medlem på annan anläggning.

In- och utregistrering görs med InBody. På bara 15 sek mäter InBodyvågen alla dina värden som muskelmassa, vätska, fettprocent, visceralt fett, BMI, förhållanden i kroppen mm. Mätningen analyserar nuläget och är ett underlag f

ör att följa och mäta dina resultat!

Varmt välkommen – nu köööör vi!

TCLJUNGBY
Kånnavägen 1
341 31 Ljungby
0372-838 88 | info@traningscentret.se