“Muscle & Fat Bet 2022”

#tcmfb2022

I januari kör vi igen! Vi startar igång vårens hälsotävling som ska inspirera och motivera till träning och en hälsosam livsstil. Många har kanske inte haft möjlighet att träna hos oss och har därför tagit en paus under pandemin? Därför tror vi att denna utmaning är än viktigare än någonsin tidigare i syfte att åter komma igång, men även att hålla igång hälsosamma vanor. Satsningen görs tillsammans – och du utmanar dig själv dig själv!

  • Vad går tävlingen ut på?
  • Spelregler 2022
  • Tidigare års vinnare och artiklar ur Smålänningen

Vad går tävlingen ut på?

Alla deltagare har 3 månader på sig att öka muskelmassa och/eller att minska fettprocent. Efter tre månader utser vi 2 vinnare. En som ökat mest i muskelmassa procentuellt sett och en som har tappat mest fett i procent.  Eftersom det handlar om högst procent och inte mest antal kilo blir det lika förutsättningar för deltagarna. Mätning görs på vår professionella InBody-våg, som även ger dig info om din nuvarande hälsostatus mm.

Träningen är en viktig del, likaså kosten. Använd sunt förnuft och ställ rimliga krav på dig själv. Glöm inte vila och återhämtning mellan passen!

Vårt mål är att minst 100 personer är med i Muscle & Fat Bet 2022! Blir vi 75 deltagare blir halva potten 5625 kr. Vi tror att många kommer att vilja vara med just för motivationen och att ha ett mål att sträva emot. Gå med och du kommer att bli både starkare och piggare och du ökar kroppens energi! Deltagare behöver inte vara medlemmar. Så utmana dina kollegor, ditt arbetslag, herrklubben, familjen, kompisgänget! Ju fler som är med  – desto större blir potten!

Skriv gärna ut årets hälso-utmaning och ta med den till arbetsplatsen! Muscle and fet bet 2022 utskrift

Spelregler

  • Alla deltagare betalar 150/300 kronor till vinstpotten i receptionen, i samband med invägningen. Ta med kvittot/uppvisa onlineköp vid invägning. 
  • Invägning v 3: 17-20 januari, mån-tors 17-20 (Corona-anpassad Drop in). Invägningen stänger 20/1 kl 20.00.
  • Utvägning v 16, 20-21 april 17-20 . Utvägningen stänger 21/4 kl 20.00.
  • Vägningarna görs på en och samma våg: vår InBody-våg.
  • Vinnarna meddelas v 17. Endast vinnarnas personliga värden presenteras, resterande deltagares värden presenteras endast på gruppnivå.
  • Två vinnare utses. En som ökar mest i muskelmassa individuellt och procentuellt sett och en som har tappat mest fett i procent.
  • Båda vinnarna delar på halva potten

Betala i receptionen

Köp din plats i utmaningen i receptionen. Deltagaravgift: 150 kr för medlemmar, 300 kr för icke medlemmar.

Träning på TC ingår inte för ickemedlemmar. Vill du bli medlem i samband med tävlingen? Vi har många bra erbjudande på medlemskap. Du kan teckna direkt online, klicka här, eller kom till oss i receptionen, mån-tors 17-20 (obs. avvikande öppettider förekommer vid helgdagar – se Facebook för info)

Lycka till!!


2021 års vinnare:

Utmaningen är avslutad och vi säger stort GRATTIS till våra vinnare Linda och Agneta! Linda hade största individuella ökning av muskelmassa och Agneta hade störst individuell minskning av fettmassa. Stort GRATTIS till er båda!

Utdrag från Smålänningens artikel om Muscle & Fat Bet 2020

Här hittar du hela artikeln i Smålänning.

2020 års vinnare:

Utmaningen är avslutad och vi säger stort GRATTIS till våra vinnare Vicki och Carl-Johan! Vicki hade största individuella ökning av muskelmassa som hon bla tackar Zonen för! Carl-Johan hade störst individuell minskning av fettmassa, bla genom att träna spinning och Soma Moves.


träning

Utdrag från Smålänningens artikel om Muscle & Fat Bet 2019

Smålänningen Muscle & Fat Bet 2019

Och vinnare 2019 blev….

Erik Salomonsson & Amila Basic

Vi säger stort GRATTIS till vinnarna i vår utmaning Muscle & Fat Bet 2019!

Erik tog hem vinsten för störst procentuell ökning av muskler och Amila för störst minskning av fettprocent!⭐️

Vem som tar hem årets Muscle & Fat Bet får vi reda på v 17! Lycka till!!

Vinnare Muscle & Fat Bet 2019

NKG

Nöjd Kund GarantiNöjd Kund Garanti

Nöjd Kund Garanti

Vår Nöjd Kund Garanti på 21 dagar gör det helt riskfritt för dig att teckna medlemskap hos oss! Välkommen!