“Muscle & Fat Bet 2021”

#tcmfb2021

I januari kör vi igen! Vi startar igång vårens hälsotävling som ska inspirera och motivera till träning och en hälsosam livsstil. Satsningen görs tillsammans – och du tävlar mot dig själv!

  • Spelregler 2021
  • Artikel Smålänningen från 2020, 2019
  • Vinnarna 2020, 2019

Skriv gärna ut årets hälso-utmaning och ta med den till arbetsplatsen! Muscle and fat bet 2021 utskrift

Vad går tävlingen ut på?

Alla deltagare har 3 månader på sig att öka muskelmassa och/eller att minska fettprocent. Efter tre månader utser vi 2 vinnare. En som ökat mest i muskelmassa procentuellt sett och en som har tappat mest fett i procent.  Eftersom det handlar om högst procent och inte mest antal kilo blir det lika förutsättningar för deltagarna. Mätning görs på vår professionella InBody-våg, som även ger dig info om din nuvarande hälsostatus mm.

Träningen är en viktig del, likaså kosten. Använd sunt förnuft och ställ rimliga krav på dig själv. Glöm inte vila och återhämtning mellan passen!

Vårt mål är att minst 100 personer är med i Muscle & Fat Bet 2021! Blir vi 75 deltagare blir halva potten 5625 kr. Vi tror att många kommer att vilja vara med just för motivationen och att ha ett mål att sträva emot. Gå med och du kommer att bli både starkare och piggare och du ökar kroppens energi! Deltagare behöver inte vara medlemmar. Så utmana dina kollegor, ditt arbetslag, herrklubben, familjen, kompisgänget! Ju fler som är med  – desto större blir potten!

Spelregler

  • Alla deltagare betalar 150/300 kronor till vinstpotten i receptionen, i samband med invägningen. Ta med kvittot/uppvisa onlineköp vid invägning. 
  • Invägning v 4-5, mån-tors 17-20 (Corona-anpassad Drop in). Invägningen stänger 4/2 kl 20.00.
  • Utvägning v 17 mån-tors 17-20 (26/4-29/4). Utvägningen stänger 29/4 kl 20.00.
  • Vägningarna görs på en och samma våg: vår InBody-våg.
  • Vinnarna meddelas mån v 18. Endast vinnarnas personliga värden presenteras, resterande deltagares värden presenteras endast på gruppnivå.
  • Två vinnare utses. En som ökar mest i muskelmassa individuellt och procentuellt sett och en som har tappat mest fett i procent.
  • Båda vinnarna delar på halva potten

Deltagaravgift: 150 kr för medlemmar, 300 kr för icke medlemmar.

Betala Online

Köp din plats i utmaningen redan idag. Du som inte är medlem tecknar online, klicka här. Är du medlem köper du enklast din plats genom appen Wondr. Köpet kan även göras i receptionen.

Träning på TC ingår inte för ickemedlemmar. Vill du bli medlem i samband med tävlingen? Vi har många bra erbjudande på medlemskap. Du kan teckna direkt online, klicka här, eller kom till oss i receptionen, mån-tors 17-20 (obs. avvikande öppettider förekommer vid helgdagar – se Facebook för info)

Lycka till!!


Utdrag från Smålänningens artikel om Muscle & Fat Bet 2020

Här hittar du hela artikeln i Smålänning.

2020 års vinnare:

Utmaningen är avslutad och vi säger stort GRATTIS till våra vinnare Vicki och Carl-Johan! Vicki hade största individuella ökning av muskelmassa som hon bla tackar Zonen för! Carl-Johan hade störst individuell minskning av fettmassa, bla genom att träna spinning och Soma Moves.


träning

Utdrag från Smålänningens artikel om Muscle & Fat Bet 2019

Smålänningen Muscle & Fat Bet 2019

Och vinnare 2019 blev….

Erik Salomonsson & Amila Basic

Vi säger stort GRATTIS till vinnarna i vår utmaning Muscle & Fat Bet 2019!

Erik tog hem vinsten för störst procentuell ökning av muskler och Amila för störst minskning av fettprocent!⭐️

Vem som tar hem årets Muscle & Fat Bet får vi reda på v 17! Lycka till!!

Vinnare Muscle & Fat Bet 2019

NKG

Nöjd Kund GarantiNöjd Kund Garanti

Nöjd Kund Garanti

Vår Nöjd Kund Garanti på 21 dagar gör det helt riskfritt för dig att teckna medlemskap hos oss! Välkommen!