Teckna ditt medlemskap online

Varmt välkommen till TCLjungby och Reebok Functional Zone. SMART Träning, Kost & Hälsa.

Ny medlem

När du har genomfört ditt köp är du snart redo att komma igång! Det enda du behöver göra är att hämta ut ditt medlemskaps- och inpasseringskort i receptionen, öppettider mån-tors 17.00-20.00.

Här hittar du ett urval av våra mest populära medlemskap. Vi har fler alternativ i receptionen, bl.a. kan du välja gym eller gruppmedlemskap, samt rabatterade medlemskap för studenter, sambos, seniorer och olika familjekort.

Tidigare varit medlem?

Har du haft ett medlemskap hos oss tidigare så måste du logga in i Wondr för köpa ditt nya medlemskap. I appen finns samtliga medlemskap som du hittar här. Om du inte kommer ihåg ditt lösenord, klicka på “har du glömt ditt lösenord” så skickas ett nytt till din mail. Logga in här  Har du kvar ditt tidigare medlemskaps- och inpasseringskort så aktiveras det vid köpet. Om du inte har det kvar så kom ner och hämta ut ett nytt!

Har du en kod?

Scrolla längst ned på sidan där hittar du “Har du en kod”. Fyll i din rabattkod och ditt rabatterade medlemskap blir valbart.

Medlemskap

Våra medlemskap är löpande medlemskap med bindning 4 alt 12 mån och 1 mån uppsägning. Årsavgiften dras årligen för mars månad. Kontant medlemskap betalas direkt vid tecknandet. Vi erbjuder senior- och studentrabatt på utvalda medlemskap och vi har ett stort utbud av hälsotjänster, dessa tecknas i receptionen.

Betalning sker säkert via vår betalningsleverantör Payex.

NKG

Nöjd Kund GarantiNöjd Kund Garanti

Nöjd Kund Garanti

Vår Nöjd Kund Garanti på 21 dagar gör det helt riskfritt för dig att teckna medlemskap hos oss! Välkommen!