Teckna ditt medlemskap online

Varmt välkommen till TCLjungby och Reebok Functional Zone. SMART Träning, Kost & Hälsa.

Ny medlem

Nedan hittar du ett urval av våra mest populära medlemskap och aktuella kampanjer. Våra medlemskap kontaktmedlemskap alt löpande medlemskap med bindning 6 alt 12 mån och 1 mån uppsägning. Vi har också medlemskap helt utan bindningstid!
Årsavgiften dras årligen i februari månad. Kontant medlemskap betalas direkt vid tecknandet. Vi har fler alternativ i receptionen och även rabatterade medlemskap för studenter, sambos, seniorer och olika familjekort. När du har genomfört ditt köp är du snart redo att komma igång! Det enda du behöver göra är att hämta ut ditt medlemskaps- och inpasseringskort i receptionen, öppettider mån-tors 17.00-20.00.

Tidigare och aktiv medlem?

Har du tidigare haft och eller har ett aktivt medlemskap hos oss nu så måste du genomföra ditt köp i appen. I appen finns samma medlemskap som du hittar här. Om du inte kommer ihåg ditt lösenord, klicka på “har du glömt ditt lösenord” så skickas ett nytt till din mail. Logga in här  Har du kvar ditt tidigare medlemskaps- och inpasseringskort så aktiveras det vid köpet. Om du inte har det kvar så kom ner och hämta ut ett nytt!

Säker betalning

Betalning sker säkert via vår betalningsleverantör Payex.

NKG

Nöjd Kund GarantiNöjd Kund Garanti

Nöjd Kund Garanti

Vår Nöjd Kund Garanti på 21 dagar gör det helt riskfritt för dig att teckna medlemskap hos oss! Välkommen!