“Lyckliga kunder”

På denna sida delar våra lyckliga kunder med sig av sin resa och det resultat de har fått av att delta i någon utav våra tränings- eller viktminskningsgrupper!
För oss handlar viktminskning om mer än bara kost och motion. Vi satsar även på att träna dina tankar. Med vårt helhetskoncept blir din viktresa snabb, rolig och bestående!
Vi på TC säger tack för förtroendet för att vi får hjälpa så många härliga människor till ett lättare liv! Tack för att ni delar med er av era fantastiska resor!
Läs mer om våra grupper och ansök om en plats här!

 


 

 

emelyEmely 29 år, -30 kg, Ljungby:

Våren 2015 förändrades mitt liv. Det var då jag såg en annons på Facebook om viktminskningsprogrammet “For Me” som TC i Ljungby skulle köra igång med. “Nu eller aldrig” tänkte jag och ansökte direkt.

Jag, precis som många andra, hade tidigare försökt att gå ner i vikt flera gånger utan att lyckas särskilt bra. “På måndag då börjar jag”…. Men när måndagen kom så vart det “äh, jag börjar imorgon istället”, och så höll man på. Till slut så blev det att man accepterade hur man såg ut och anpassade sitt liv där efter. Man blev en bitter “nej-sägare” helt enkelt pga att man inte var bekväm i sociala situationer.
Så “For Me” blev inte bara min fysiska, utan även min psykiska räddning!

En viktnedgång behöver inte vara jobbig, den behöver inte vara tråkig och den behöver inte vara svår. För mig var detta bland det enklaste och roligaste jag gjort, för jag hade rätt fokus, inställning och stöttning! Utan “For Me” så hade jag aldrig stått här idag, 1,5 år senare och nästan 30 kg lättare. Idag är jag inte längre en “nej-sägare” utan tvärt om, jag lever mitt liv till max och är lyckligare i mig själv än vad jag någonsin vågat hoppas på.  Så tack TC och tack “For Me” för att ni visat mig vägen till ett hälsosamt och lyckligt liv! Kram Emely!


emelieEmelie 29 år, -8 kg, Ljungby:

Att delta i en ForMe grupp gav mig väldigt mycket! Jag gick ner 8 kg och minskade 12 centimeter midjan!

Jag fick i gruppen lära mig vikten av att äta bra mat och att träna på rätt sätt och jag hittade min träningsglädje igen, den hade jag inte sett röken av på flera år.

Genom att träna och äta bra mat så ökade min energi något oerhört, vardagen kändes så lekande lätt på något sätt. Något som jag verkligen gillade med detta programmet var att man också träffades i grupp en gång i veckan, under varje träff fick man ny motivation av gruppmedlemmarna och coachen Annette som är fantastiskt duktig på det hon gör och hennes passion, glädje och energi liksom smittade av sig.

Att jag gick med i en ForMe grupp är något jag aldrig kommer att ångra och skulle rekommendera till andra som är redo att ta steget mot en lättare, friskare och sundare kropp.

 


 

mikael

Mikael -15 kg, Ljungby

Mikael hade varit medlem hos oss i flera år, och förra året valde han att gå med i vårt viktminskningsprogram ForMe. Inom loppet av 7 månader genomförde han både en SVENSK KLASSIKER och GÖTEBORGSVARVET

-“Jag vill inte skryta men jag känner mig väldigt stolt och även lite kaxig för att jag har klarat av detta! För ca tre år sedan var jag fullständigt otränad och vägde ca 120 kg. Idag har jag tappat ca 15 kg i vikt och har tränat upp mig fysiskt men inte minst så har mitt psyke stärkts.

Jag har inte presterat några fantastiska tider eller slagit några rekord men jag har fixat det som jag hade som mål och faktiskt lite till vilket gör mig väldigt stolt och ger mig ett stärkt självförtroende, att veta att jag kan om jag vill ger mig en inre styrka.

Idag vet jag att jag klarar av mycket mera än vad både jag och många andra trodde om mig för bara något år sedan. Jag behöver bli av med flera av mina kilon och det vet jag att jag kommer att fixa för har jag fixat alla dessa lopp så skall jag minsann fixa att bli av med några kilon till. Jag vill säga ett stort tack till alla er som funnits med och stöttat mig och hjälpt mig med min träning och mitt självförtroende.”

 


sarahsarah nSarah 24 år, -10 kg, Ljungby:

  • WeightTrainer-programmet är kanonbra för dig som vill gå ner i vikt eller bara hitta ett bra träningssätt just för dig. Programmet för mig har verkligen gjort skillnad – och jag har gått ner 10kg! Jag har ändrat min kost helt och kommer inte gå tillbaka till hur det var förr. Just nu mår jag underbart!
    Det gör verkligen skillnad om man verkligen vill. Kommer du in helhjärtat och satsar allt så lovar jag att detta funkar, det gjorde det för mig!!

Jag hittade äntligen tillbaka till träningen efter ett tag ifrån. Jag fick tillbaka min motivation genom att träna med likasinnade människor. Människor som ville samma sak som mig.
Att kunna träna ihop med andra gjorde så att man plötsligt såg fram emot att gå till gymmet.
Även den mentala träningen har hjälpt mig att stärka mitt självförtroende. Jag är en mycket mer positivare tjej. Ett stort tack till Maria Ståhl. Som aldrig slutade tro på mig!! Du är GRYM, tack!

 


pär josefinPär 50 år, Ljungby:

Pär valde ett nytt lättare liv!

Han levde ett liv utan träning där musiken i stället fick ta mycket plats. Det gjorde också att Per blev tyngre och tyngre. När han var uppe på 116 kilo och närmade sig 50 år tänkte han om.
– Jag vill ju vara kvar ett tag till och nu ser jag träningen som en investering inför framtiden, säger han. När man kommer uppför trappan hos TC hörs ljudet av springande steg på ett av löpbanden. De ivriga fötterna tillhör Per Larsson som har hittat en ny plats i livet. – Jag är här flera gånger i veckan. Det här är jättekul, säger Per och svettas vidare.

Bira

När han har hämtat andan lite berättar han att han gick med i ett träningsprogram hos TC i våras, tillsammans med sambon Josefin Johansson. Med hjälp av en hälsokonsult fick Per och Josefin och de andra i gruppen, lära sig hur man ska äta för att gå ned i vikt och samtidigt må bra. Mat och träning i en lyckad kombination är det som har fått kilona att rasa. Tillsammans har han och Josefin gått ned 47 kilo. De tycker båda att det har varit till stor hjälp att lära sig vad man ska äta och inte äta för att hålla vikten.

Läs hela artikeln här: https://www.smalanningen.se/article/per-valde-ett-nytt-lattare-liv/

 


 

 

NKG

Nöjd Kund GarantiNöjd Kund Garanti

Nöjd Kund Garanti

Vår Nöjd Kund Garanti på 21 dagar gör det helt riskfritt för dig att teckna medlemskap hos oss! Välkommen!