Vi söker dig som vill ingå i vårt team!

Vi utgår från att du gillar att möta människor och att du brinner för träning och hälsa! Just nu söker vi

  • Medlemscoach, flexibel arbetstid, timmar.
  • Reception/sälj, kvällstid, timmar.

Beskrivning av tjänsterna nedan

Ansök idag!

Vi har ett av världens viktigaste jobb – vi vill förbättra människors mentala och fysiska hälsa! Känner du likadant? Sök nu!

Maila oss på info@traningscentret.se. Skriv kort om dig själv, CV, dina kontaktuppgifter och vilken/vilka tjänster du är intresserad av, så kontaktar vi dig. Märk ansökan med tjänsten du söker. Sök snarast då vi arbetar med löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Medlemscoach

Som Medlemscoach är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att få fler medlemmar till vår anläggning i Ljungby. Detta gör vi i form av olika aktiviteter inom sälj, nätverkande och marknadsföring som är satta utifrån verksamhetens mål. Arbetet är otroligt socialt och du träffar många olika människor varje dag. Denna roll är perfekt för dig som vill ha ett socialt arbete och brinner för träning och hälsa.

Vi förutsätter att du som Medlemscoach har ett genuint intresse för träning, friskvård och hälsa. Du utgör ett gott föredöme för dina kollegor och är en god ambassadör för varumärket.

I rollen ingår både att möta kunder genom bokade möten samt ringa upp potentiella kunder. Är du social och gillar att möta människor, har förmågan att skapa ett förtroende, är driven och gillar försäljning är detta arbetet för dig!

  • Boka möten med potentiella medlemmar
  • Vara delaktig på evenemang som anläggningen anordnar
  • Vara drivande i olika kampanjer för att öka antalet medlemmar
Förkunskap: Utbildning och/eller tidigare arbetslivserfarenhet inom friskvård och hälsa är meriterande.
Omfattning: ca 3-10 tim/v. Kvällstid. Lön: Provisionsbaserad lön.
Märk ansökan med “Medlemscoach”

Reception/sälj

Service i toppklass! Som receptionist på TC är du den första våra medlemmar möter. Ett trevligt, glatt och tillmötesgående sätt är viktiga personliga egenskaper. Och att du har ett brinnande intresse inom träning, kost och hälsa samt att hjälpa människor till bättre välmående.
Arbetet innefattar bla datahantering i vårt kassa-, kundregister- och bokningssystem, försäljning av produkter och medlemskap, övriga receptionsgöromål.
Förkunskap: Datavana och intresse för människor och hälsa
Utbildningsort: Ljungby.
Omfattning: minst 4 tim/v. Kvällstid. Lön: Timlön.

Märk ansökan med “Reception”

NKG

Nöjd Kund GarantiNöjd Kund Garanti

Nöjd Kund Garanti

Vår Nöjd Kund Garanti på 21 dagar gör det helt riskfritt för dig att teckna medlemskap hos oss! Välkommen!