Schema

Höstschema startar v 35.

Aktuella pass hittar du alltid i webbokningen! Klicka här för att komma till webbokningen

Gruppträning

TID – VARIATION – ENKELHET – GLÄDJE

  • Den främsta anledning till att människor inte kommer igång eller håller igång sin träning, är tidsbrist! Våra 25 minuters träningspass ger dig tid att träna!
  • Varierad träning är en nyckel till att hålla motivationen uppe och nå sina resultat. Våra korta pass sänker tröskel till att våga och vilja testa nya träningstyper vilket kommer ge stor variation i träningen.
  • Det är långt ifrån raketforskning att träna! Enkelheten är A och O för att du ska få valuta av din träning. Vår träning är enkelt uppbyggd för att uppnå mycket träning på kort tid. Kom ihåg, det stor skillnad på svårt och jobbigt!
  • Det ska var kul att träna annars är det inte roligt! Vi skapar träningsunderhållning där inga pekpinnar eller krav finns, alla tränar på sina egna villkor och utefter dagsform.

Klocka_kvadrat Nyckel_kvadrat-1Raket_kvadrat  Ballong_kvadrat

Reebok Functional Zone

För dig som söker högintensiv teamträning – läs mer här!

Vårt gruppträningsutbud

Du kan träna tidiga morgonpass, tidiga förmiddagspass, lunchpass, kvällspass och helgpass! Här hittar du beskrivning på våra pass, flera utav dem hittar du i vårt aktuella schema. Vår nya gruppträningsguide gör det lättare för dig att hitta vilka pass som passar dig bäst.

Sinne & Själ – För dig som vill ha mjuk och effektfull träning

Passar Alla – För dig som vill komma igång och för dig som redan är i gång och vill träna enkelt, effektivt och få mycket träning på kort tid

Steget Vidare – För dig som har kommit igång och som vill träna ganska tuff träning

Utmaningen – För dig som vill ta din träning till en helt ny nivå

Yoga Rytm

Klassen är en blandning av yoga, flow och rörelse. Flödet i de olika korta rörelse-serierna skapar en fantastisk känsla i både kropp och själ. Släpp lös alla spänningar och spärrar och känn flödet i din Yoga!

Yoga kraft

Yoga kraft

Yoga Kraft bygger på traditionella och något mer fysiskt krävande Yoga övningar. Vi arbetar i olika positioner och stannar i varje position för utmana kroppen. Alla övningar sker i lugnt tempo och vi strävar efter att skapa en avkopplande känsla. Alla som vill Yoga, kan Yoga!

Spikmatta

Här använder du din kropp långsamt, fokuserat och medvetet. Balans, rörlighet och styrka för hållningen är fokus under FortGjort Spikmatta. Denna aktivitet är grunden till all träning och rörelse. Alla har glädje och stor behållning av Spikmatta!

Bodypump

Världens populäraste träningspass- 60 minuters styrketräning i grupp där träningen sker till glad och medryckande musik. rörelserna är enkla och allt du behöver göra är att följa ledaren! du använder skivstång och lösa vikter, vilket innebär att du tränar efter egen förmåga och därför passar bodypump alla, tjejer och killar, unga och gamla, otränade och vältränade. bodypump är ett träningskoncept som inte bara har gjort succé i sverige utan i hela världen!

Mage/Rygg

En stark hållning är A och O för att kroppen ska må bra i vardagen. Mage Rygg stärker mittpartiet på kroppen genom övningar för magen och ryggen. Du väljer själv om du vill göra det lättare eller tyngre alternativet på övningarna – utgå alltid efter din förmåga och dagsform. Alla övningar sker sittande eller liggande på en matta.

Styrka

Enkel träning för kroppens större muskler. Du använder din egen kropp som främsta redskap och du arbetar efter din egen förmåga. Ibland tar vi även hjälp av ett gummiband och en steplåda. Du kommer att känna dig härligt stark i hela kroppen efter FortGjort Styrka.

CxWorX

Effektiv 30 min träning för bål och rygg som ger snabba resultat. CxWorx stärker din hållning, ger dig funktionell styrka och förebygger skador. Kombineras med fördel med konditionsträning. Eftersom CxWorX är intensiv bålträning rekommenderar vi inte att det kombineras med andra styrkepass.

Spinning

Instruktörsledd konditionsträning på stationär cykel. Enkel och rolig träning där alla kan delta eftersom belastning väljs efter din egen förmåga. Instruktören tar dig med på snabba raksträckor, tunga långsamma uppförsbackar eller härliga ”löpningar”, svetten forsar!!! Tvärtemot vad som gäller för vanlig cykling eller löpning kommer ingen på efterkälken!

Tcbata

TCBATA är högintensiv intervallträning där du på kort tid kan uppnå stora resultat. 20 sekunder fysisk hård ansträngning kombinerad med 10 sekunders vila i åtta varv per övning är enligt Tabatan den optimala kombinationen för att utveckla styrka och kondition. Vi utgår från Tabata som metod, och varierar den med andra intervaller såsom 40 sekunder högintensivt och 20 sekunders vila. Allt för att du ska få ett variationsrikt, högintensivt pass där du utmanar både din kondition och styrka!

CardioZone i gymmet

I CardioZone förflyttar vi gruppträningen till gymmet! Ett ledarlett pass där vi har fokus på konditionshöjande övningar. Träningen sker på gymmets cardiomaskiner samt på kompletterande stationsövningar. Ett pass för dig som vill förbättra din kondition och/eller som behöver ny inspiration i cardio-avdelningen!
Kom och testa!

Soma Move

Soma Move® är en holistisk fysträning, då den omfamnar alla träningsbara aspekter, den är atletisk men mjuk.
SOMA Move tränar smidighet, styrka, stabilitet, balans och kondition med intensiva flöden i ett skönt flow som sätter fart på pulsen. Flöde och maffig musik gör dig inspirerad, samtidigt som varje övning vilar på en grundad teori. Soma Move® är rörelse och kunskap förenat.
Passet utförs barfota med endast kroppen som redskap. Instruktören ger dig olika alternativ så att du kan anpassa övningarna efter din form, både vad gäller styrka och hopp.

Dansa Mix

FortGjort Dansa Mix är för dig som gillar att rör dig och dansa loss till de bästa danslåtarna. Här varvas nya med gamla låtar, en skön mix av favoriter. Musiken är i centrum och dess karaktär sätter prägel på dansrörelserna. Det är högt i takt och härlig stämning på golvet!

Multi Träning

Är du på humör för något utmanande, inte svårt men svettigt, välj FortGjort Multi Träning du kommer inte ångra dig! Multiträning består av kondition- och styrkeövningar där du kan utmana dig själv efter din egen kapacitet varje gång. En liten serie av enkla och effektiva övningar eller rörelser upprepas så många gånger du hinner under ett visst antal sekunder. Därefter en ny serie. En träningsform med mycket endorfiner och jäklar anamma!

Dansa ZAFRO

En dansklass fylld med glädje, humor och positiva känslor. Med bekväma och kreativa danssteg hänger du enkelt med under 25 minuter och slutar när det är som bäst. I Dansa Zafro möts FortGjort´s två favoritdanspass, Dansa Zamba och Dansa Afro. Denna kombination är oslagbar och ger så mycket dansunderhållning och energi, det går inte att stå still. Har du funderat på att börja dansa eller har svårt att välja är detta dansklassen för dig – hundra procent danskärlek utlovas. I vår värld stavas dansglädje Dansa Zafro, välkommen du också.

Step Styrka

Här får du mycket träning på kort tid. FortGjort Step Styrka bjuder på effektiv intervallträning som ger både styrka och kondition. Enkla och roliga steg på en steplåda varvas med styrkeövningar med fokus på ben och säte. Längtar du efter starkare ben, rumpa och bättre flås, här har du din grej.

Tone

LES MILLS TONE™ ger dig den optimala blandningen av styrka, kondition och bålträning, en komplett träning på 45 minuter. Den utmanande blandningen av utfall, knäböj, funktionell träning och övningar med gummiband hjälper dig att höja pulsen och ta din träning till nästa nivå. LES MILLS TONE™ har ett brett utbud av alternativ som tillgodoser alla träningsnivåer, vilket gör att du kan mäta dina framsteg och känna att du lyckas.
LES MILLS TONE™ hjälper dig att förbruka energi, bygga upp din kondition och styrka, samtidigt som du förbättrar din energinivå, flexibilitet, balans, smidighet och bålstyrka.
Tidsformat: 30/45 minuter

NKG

Nöjd Kund GarantiNöjd Kund Garanti

Nöjd Kund Garanti

Vår Nöjd Kund Garanti på 21 dagar gör det helt riskfritt för dig att teckna medlemskap hos oss! Välkommen!