Vi lanserar “det nya hälsomedlemskapet”:

CLUB FLEX – endast 189 kr/mån

  • KORT BINDNINGSTID
  • UTOMHUSTRÄNING
  • BETALA BARA FÖR DET DU TRÄNAR

HÄLSOMEDLEMSKAP CLUB FLEX

Vad ingår? All utomhusträning + “flex-pass”. Club Flex kostar 189 kr/mån och du tecknar dig på 4 månaders bindningstid, som därefter blir löpande medlemskap med 1 mån uppsägning. Du kan boka dig på alla utomhusträning-pass på schemat, samt boka in dig på all annan träning som vi erbjuder. “Du betalar bara för det du tränar”.

Vad är flex-pass? Flex-pass är träning ur vårt ordinarie utbud (gym, gruppträning, spinning, Zonen) som du bokar när det passar dig – du betalar endast 79 kr extra för varje träningspass du går på. Passen bokas via webben och debiteras ditt betalkort när du checkar in.

Varför ett nytt hälsomedlemskap? Vi vet att många vill komma igång med sin träning, men också att många av olika anledningar avvaktar med att träna inomhus på en anläggning. Nu öppnar vi därför upp ett nytt medlemskap för att möta dig som har viljan att komma igång med utomhusträning nu, och som har möjlighet att boka dig till passen inomhus när det känns ok att ta steget in på anläggningen.

UTOMHUSTRÄNING

Upplev ännu fler hälsofördelar med utomhusträning! Utöver träningseffekterna du får genom utomhusträningen, så påverkas även hälsan positivt av frisk luft, kyla, blåst, värme och solens strålar! Vår utomhusträning ges för alla nivåer i alla väder. Det enda du behöver är en vattenflaska, kläder efter väder och till vissa pass handskar.

From v 15 har vi ett stående utomhusschema med mellan 6-10 pass/vecka. Mer info om varje pass och samlingsplats hittar du i vår webbokning. (Tips; filtrera bokningen på plats “Utomhus”.) Klicka här för att komma till bokningssidan

BOOSTDAY OUTDOOR

Kom i gång och upplev ännu fler hälsofördelar med vår utomhusträning! Häng med oss på vår Boostday Outdoor, lördagen 10 april! Begränsat antal platser, boka dig här

NKG

Nöjd Kund GarantiNöjd Kund Garanti

Nöjd Kund Garanti

Vår Nöjd Kund Garanti på 21 dagar gör det helt riskfritt för dig att teckna medlemskap hos oss! Välkommen!