Bildkälla: LTU

Angående Coronaviruset

På denna sida uppdaterar vi information om utvecklingen angående Corona (Covid-19) och vad som gäller för vår verksamhet. Vi tar spridningen av coronaviruset på allvar och följer myndigheternas rekommendationer gällande viruset. Om du känner dig frisk är du välkommen att besöka oss precis som vanligt! Och kom ihåg att god hygien är ännu viktigare än tidigare! Vi jobbar tillsammans för att minska smittspridningen! Vi uppmanar alla våra medlemmar följande:

  • God hygien
  • Hålla avstånd
  • Rengör innan och efter dig
  • Stanna hemma om du känner dig sjuk

På Folkhälsomyndighetens hemsida hittar du frågor och svar om sjukdomen covid-19 http://bit.ly/IHRSACorona.

Våra medlemmars hälsa är vår högsta prioritet

Rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten är tydliga: “Fortsätt träna – fysisk aktivitet är bra för folkhälsan”! Därför är det både viktigt och värdefull för oss alla att komma igång och hålla igång träningen. Hos oss på TC kan du träna i gymmet, tillsammans med oss i gruppträningen eller i Zonen – och nu även POP UP utomhus och Outdoor Yard! Läs mer om alla träningsmöjligheter: www.traningscentret.se/aktuellt/

För oss på TC är våra medlemmarnas hälsa vår högsta prioritet. Vi agerar utefter riktlinjer som finns och jobbar proaktivt för att kunna erbjuda samma stora träningsutbud även efter denna oroliga tid som råder. Vi finns här för våra medlemmar både nu – och framöver. För vi vet att det är viktigt att hålla fast vid sin hälsa och sitt välbefinnande. Så länge vi kan erbjuda träningsmöjligheter kommer vi att göra det då träningen i sig är positiv och stärker motståndskraften i vårt immunförsvar. Inom de ramar som finns kommer vi att jobba för att upprätthålla alla våra träningsrutiner.

Nedan kan du se vilka försiktighetsåtgärder vi har vidtagit på vår anläggning, och vad du som medlem kan göra.

Våra åtgärder:

Vi följer utvecklingen och informerar våra medlemmar via denna sida.

Vi har sett över städrutinerna för att säkra att du har en ren miljö att träna i. Vi kommer att rengöra både träningsutrustning och andra områden som ofta är i kontakt med händer (exempelvis dörrhandtag, kranar, tvålbehållare och bokningsstationer) mer frekvent.

Vi drar ned antalet deltagare på gruppträningspassen för att få större avstånd mellan deltagarna i våra salar.

Vi har öppnat upp TC Outdoor Yard, utomhusträning på vår innegård och startat Pop Up Träning – träning som poppar upp på olika ställen runt om i Ljungby.

Vår personal uppdateras också löpande. Tillsammans hjälps vi alla, både personal och medlemmar, åt att hålla efter med rengöring av maskiner.

Alla anställda som har besökt områden som utsatts för coronaviruset kommer inte att komma tillbaka till jobbet kommande två veckor efter att de kommit hem från sin resa.

Viktigt meddelande till dig som medlem

Kom ihåg att vi tillsammans gör skillnad. Var noga med hygienen och gör rent din träningsutrustning både före och efter dig för att minimera risken att bli smittad och på så vis smitta andra.  

1. Tvätta händerna ofta

Smittämnen fastnar lätt på händer. De sprids vidare när du tar någon i hand. Tvätta därför händerna ofta med tvål och varmt vatten i 30 sekunder.

Tvätta alltid händerna när du kommer hem eller när du kommer till ditt arbete efter att ha varit ute, före måltid, vid mathantering och efter ett toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt. .

2. Hosta och nys i armvecket

När du hostar och nyser sprids små, små droppar som innehåller smittämnen. Genom att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk hindrar du smitta från att spridas i din omgivning eller från att förorena dina händer. Släng alltid pappersnäsduken i en papperskorg och tvätta händerna.

3. Undvik att röra ögon, näsa och mun

Smitta sprids genom slemhinnor i ögon, näsa och mun. En allmänt förebyggande åtgärd mot luftvägsinfektioner är att undvika att röra vid ögon, näsa och mun.

4. Stanna hemma när du är sjuk eller i karantän

Om du av någon anledning sitter i karantän – antingen frivillig eller beordrad – ber vi dig att vara hemma och inte besöka vår anläggning karantänperioden.

Om du känner dig sjuk – stanna hemma tills du känner dig bättre! På så sätt undviker du att smitta människor på bussen, ditt arbete eller där du är nära andra.

5. Handsprit

Om tvål och vatten inte finns tillgängligt, kan man använda handsprit med minst 60 % alkohol. Tvätta alltid händerna med tvål och vatten om händerna är synligt smutsiga.

Då handsprit har blivit en bristvara (alla leveranser allokeras sjukvården) ber vi dig om möjligt att använda egen medhavd handsprit. Annars tvål och vatten!

Detta är all information vi har för tillfället. 

Om du har ytterligare frågor vänligen kontakta oss i receptionen.

Bild banner m text smal

NKG

Nöjd Kund GarantiNöjd Kund Garanti

Nöjd Kund Garanti

Vår Nöjd Kund Garanti på 21 dagar gör det helt riskfritt för dig att teckna medlemskap hos oss! Välkommen!