Boka pass

Välkommen till vårt medlemssystem – Wondr! Ladda hem appen, logga in på Mina Sidor – här finns all info kring ditt medlemskap hos oss! Här kan du också enkelt boka dina pass genom Wondrs webbokning och/eller Wondr-app. Tänk på att alltid registrera din träning i kundstationen i receptionen. Kontakta receptionen om du har frågor!

Knapp-Logga-in

Gymbokning införs

Med anledning av Pandemilagen införs bokning av gymmet, för att säkerställa att antalet inte överskrids. Vårt maxantal för antal tränande i gymmet är 26 st. Bokning görs varje hel timme, du väljer starttid och om du vill träna i 60 eller 120 min. Alla medlemmar har genom registrerad mail tillgång till bokningsappen Wondr. Ladda ned appen till din mobil via länken här på sidan.

För att komma igång: Klicka på “Logga in” ovan. Har du aldrig varit inne i vår bokningsapp, alternativt glömt ditt lösen så klickar du på “Har du glömt ditt lösenord?” Ett nytt lösenord skickas till din mail (kolla skräpboxen om du inte får mailet i din inbox). När du är inne i bokningen kan du med ett enkelt knapptryck boka ditt träningspass i gymmet, och även enkelt boka av. Tänk på att ALLTID checka in i kundstationen. Bokad träning utan incheckning ger varning då platsen hade kunnat nyttjas utav annan. Fråga oss i receptionen så hjälper vi dig att komma igång!

Bokningsregler

För info om bokningsregler och varningar, klicka här

Gästbokning

På vissa pass och/eller under vissa annonserade perioder har du, som ännu inte är medlem, möjlighet att göra en egen gästbokning. Klicka “prova på” och fyll i dina uppgifter!

 

NKG

Nöjd Kund GarantiNöjd Kund Garanti

Nöjd Kund Garanti

Vår Nöjd Kund Garanti på 21 dagar gör det helt riskfritt för dig att teckna medlemskap hos oss! Välkommen!