AKTUELLT

 • Padelfys
 • Bli medlem, teckna online
 • Vi söker en coach
 • Muscle & Fat Bet
 • Small Group Training
 • Coronaanpassad träning – boka ditt besök
 • Trygg och säker träning
 • Ombyggnation Skånegatan
 • FoodBox
 • InBody

PADELFYS – Small Group Training

I samarbete med Ljungby Padelcenter!

Alla padelspelare se hit! Nu kör Coach Tobias Henriksson igång vårens hetaste grupp på max 8 pers – Padelfys! Läs mer och anmäl dig här, klicka här.

BLI MEDLEM, TECKNA ONLINE

Det är enkelt att bli medlem hos oss! Vi presenterar våra bästa medlemskap, du väljer det som passar dig bäst. När du har genomfört ditt köp är du snart redo att komma igång, det enda du behöver göra är att hämta ut ditt medlemskaps- och inpasseringskort i receptionen, öppettider mån-tors 17.00-20.00. Psssst… För dig som ännu inte har varit hos oss så har du möjlighet att testa oss 20 dagar kostnadsfritt, läs mer i länk. Bli medlem här

VI SÖKER EN COACH

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för människor och hälsa! Är det dig vi söker? Läs mer och fyll i intresseformuläret, klicka här!

MUSCLE & FAT BET

I år är det 73 st deltagare i Muscle & Fat Bet-utmaningen! Heja er! Om tre månader får vi reda på vem/vilka som har vunnit. Lycka till!! Läs mer om utmaningen

SMALL GROUP TRAINING

Träning tillsammans för resultat! Small Group Training är träning i mindre grupper om max 8 pers. Varje grupp ger anpassad träning, inspiration, kunskap, utmaning & gemenskap. En riktig boost både för kropp och knopp! För att läsa mer och boka dig på vårens grupper, klicka här!

CORONAANPASSAD TRÄNING – BOKA DITT BESÖK

Den nya Pandemilagen kräver bl.a. att vi har ett maxantal för anläggningen samt att varje besökare har 10 m2 yta. Vår stora och luftiga anläggning omfattar ca 1000 m2. Max-antal är 60 personer. Mer info här. Trots lättnader i restriktionerna krävs fortsättningsvis bokning för all träning på anläggningen – för trygg och säker träning. Läs mer om gymbokning här.

TRYGG OCH SÄKER TRÄNING

Vi har gjort mycket för att skapa en trygg och säker träningsplats. Vi vill behålla den fina känsla vi byggt upp tillsammans med dig och alla andra medlemmar som valt att träna hos oss under pandemin. Så våra nästa medlemmar vill vi ska vara era vänner.

Passa på att hjälpa en kompis som vill komma igång med sin träning. Tipsa oss, så kontaktar vi din vän, arbetskollega eller familjemedlem.  Tipsarlänk, klicka här.

OMBYGGNATION SKÅNEGATAN

Äntligen börjar framkomligheten kring vägbyggnationen runt om anläggningen bli bättre! Nedan finns en karta där Kommunen anvisar vart vi kan parkera under arbetets gång. Röda markeringar visar på parkeringsmöjligheter, gröna markeringar visar på framkomlighet för gående.  Läs mer på Kommunens hemsida, klicka här 

FOODBOX

Arbetar du hemifrån eller vill du slippa gå till affären? Nu kan du enkelt köpa hem nyttig och hälsosam mat genom att förbeställa vår populära Foodbox av oss! Foodbox är näringsberäknade och vällagade maträtter och hjälper helt enkelt till att förenkla din vardag på ett hälsosamt sätt. Vi vet att äta bra mat kan vara en utmaning för många och att många inte äter alls eller fyller dagarna med småätande och fika.

 • Gör din beställning snabbt och enkelt genom att klicka här
 • Vill du både äta nyttigt och komma igång med träningen? Gå med i vår Foodbox Challenge, klicka här

HÄLSOSTATUS INBODY

Ett roligt och peppande sätt att starta igång hösten med är att göra en hälsoscanning. Nu kan du köpa klippkort och regelbundet följa din utveckling! 3 mätningar 450 kr, 6 mätningar 600 kr. Läs mer här

NKG

Nöjd Kund GarantiNöjd Kund Garanti

Nöjd Kund Garanti

Vår Nöjd Kund Garanti på 21 dagar gör det helt riskfritt för dig att teckna medlemskap hos oss! Välkommen!