AKTUELLT

  • Julyoga v 49-52
  • Clubcalender
  • Boka ditt träningsbesök
  • Trygg och säker träning
  • Ombyggnation Skånegatan
  • FoodBox
  • InBody

JULYOGA v 49-52

Ge Dig egentid  för återhämtning och balans när Du behöver det som mest! 

Vår julyoga ger dig verktyg att jobba med ditt mentala tillstånd att vara närvarande Här och Nu. Yogan stärker din kropp och ger utrymme i din själ och tanke. Du kommer må och sova bättre!

Vi jobbar med enkla, stärkande övningar utefter din egen förmåga. Vi träffas fyra torsdagskvällar på rad. Köp din plats online, klicka här!

CLUBCALENDER

Så mycket kul som händer på TC i höst! Här har vi våran clubkalender där det visas ett axplock av vad som kommer hända på TC inom de närmsta månaderna. Fram med kalendern och skriv ner datumen så du inte missar något! Vi är laddade för hösten och allt roligt som det kommer innebära.   Hoppas DU känner samma!

Näst på tur är vår Afterworkout fredagen den 24e september! Du har väl bokat din plats?

BOKA DITT TRÄNINGSBESÖK

Den nya Pandemilagen kräver bl.a. att vi har ett maxantal för anläggningen samt att varje besökare har 10 m2 yta. Vår stora och luftiga anläggning omfattar ca 1000 m2. Max-antal är 60 personer. Mer info här. Trots lättnader i restriktionerna krävs fortsättningsvis bokning för all träning på anläggningen – för trygg och säker träning. Läs mer om gymbokning här.

TRYGG OCH SÄKER TRÄNING

Vi har gjort mycket för att skapa en trygg och säker träningsplats. Vi vill behålla den fina känsla vi byggt upp tillsammans med dig och alla andra medlemmar som valt att träna hos oss under pandemin. Så våra nästa medlemmar vill vi ska vara era vänner.

Passa på att hjälpa en kompis som vill komma igång med sin träning. Tipsa oss, så kontaktar vi din vän, arbetskollega eller familjemedlem.  Tipsarlänk, klicka här.

OMBYGGNATION SKÅNEGATAN

Den 6/4 påbörjar Kommunen arbetet med ombyggnaden utanför och runtomkring TC. Skånegatans sträckning ska ändras så att gatan ansluts till Hammarrondellen. Den nuvarande fyrvägskorsningen vid Gängesvägen ska byggas bort vilket ska förbättra flödet och säkerheten i trafiken. Läs mer på Kommunens hemsida, klicka här 

Tänk på att framkomligheten påverkas och att det kan ta något längre tid att hitta parkering. Nedan finns en karta där Kommunen anvisar vart vi kan parkera under arbetets gång. Röda markeringar visar på parkeringsmöjligheter, gröna markeringar visar på framkomlighet för gående.

FOODBOX

Arbetar du hemifrån eller vill du slippa gå till affären? Nu kan du enkelt köpa hem nyttig och hälsosam mat genom att förbeställa vår populära Foodbox av oss! Foodbox är näringsberäknade och vällagade maträtter och hjälper helt enkelt till att förenkla din vardag på ett hälsosamt sätt. Vi vet att äta bra mat kan vara en utmaning för många och att många inte äter alls eller fyller dagarna med småätande och fika.

  • Gör din beställning snabbt och enkelt genom att klicka här
  • Vill du både äta nyttigt och komma igång med träningen? Gå med i vår Foodbox Challenge, klicka här

HÄLSOSTATUS INBODY

Ett roligt och peppande sätt att starta igång hösten med är att göra en hälsoscanning. Nu kan du köpa klippkort och regelbundet följa din utveckling! 3 mätningar 450 kr, 6 mätningar 600 kr. Läs mer här

NKG

Nöjd Kund GarantiNöjd Kund Garanti

Nöjd Kund Garanti

Vår Nöjd Kund Garanti på 21 dagar gör det helt riskfritt för dig att teckna medlemskap hos oss! Välkommen!