AKTUELLT

  • Skärpta Allmänna Råd i Kronobergs län
  • Ny träningsform: Tone
  • Höstbingo
  • Må-bra-höst 2020
  • Uppfräschning av omklädningsrum
  • Bli medlem – Teckna Online
  • InBody
  • Bjud med din vän
  • FoodBox
  • Soma Move

SKÄRPTA ALLMÄNNA RÅD I KRONOBERGS LÄN

Med anledning av de skärpta allmänna råden för Kronobergs Län har vi vidtagit flera åtgärder. Läs om dem här!

NY TRÄNINGSFORM: TONE

LES MILLS TONE™ ger dig den optimala blandningen av styrka, kondition och bålträning, en komplett träning på 45 minuter. Den utmanande blandningen av utfall, knäböj, funktionell träning och övningar med gummiband hjälper dig att höja pulsen och ta din träning till nästa nivå. LES MILLS TONE™ har ett brett utbud av alternativ som tillgodoser alla träningsnivåer, vilket gör att du kan mäta dina framsteg och känna att du lyckas.
LES MILLS TONE™ hjälper dig att förbruka energi, bygga upp din kondition och styrka, samtidigt som du förbättrar din energinivå, flexibilitet, balans, smidighet och bålstyrka.
Tidsformat: 30/45 minuter

HÖSTBINGO

I höstens BINGO utmanar vi våra medlemmar att testa ALLA våra träningsformer på hela anläggningen. Utmaningen sker över medlemskapsgränserna, vilket innebär att du kan träna alla pass – oavsett medlemskap. 

Fem i rad ger BINGO med fina vinster och vinstutlottning! Läs mer här

MÅ-BRA-HÖST 2020!

Höj dina odds för ett friskare liv! Varje investerad minut i din hälsa ger dig så mycket mer än en friskare kropp!

Häng med oss i höst – mot ett friskare, starkare och hälsosammare liv! Vi laddar och taggar för en riktig hälsohöst, fylld av yoga, spinning, bra kost, Bodypump, WOD, styrketräning, dans mm. Höstschemat är klart och webbokningen är uppdaterad – in och boka dina pass! Schemat hittar du här

UPPFRÄSCHNING OMKLÄDNINGSRUM

Under oktober månad kommer vi att fräscha upp omklädningsrummen! Ny färg på väggarna, renovering av duschar och nya handduschar, vi byter spruckna bänkar och ger omklädningsrummen ett lyft!

BLI MEDLEM – TECKNA ONLINE

Bli medlem hos oss – välj vad du vill träna!

Just nu har vi flera fina kampanjer, välj Gym, Gruppträning, Zonen – eller allt! Vi har också ett förmånligt ungdomsmedlemskap, dagsmedlemskap och även klippkort för dig som vill ha det.

Teckna ditt personliga medlemskap online till kampanjpris. Läs mer

HÄLSOSTATUS INBODY

Ett roligt och peppande sätt att starta igång hösten med är att göra en hälsoscanning. Nu kan du köpa klippkort och regelbundet följa din utveckling! 3 mätningar 450 kr, 6 mätningar 600 kr. Läs mer här

BJUD MED DIN VÄN

Nu har du möjlighet att bjuda med din vän helt kostnadsfritt. Hjälp din vän som aldrig har varit hos oss att komma igång! Att gå tillsammans med någon som redan känner till TC ger trygghet och bästa förutsättningarna för en bra första träningsupplevelse! Läs mer, klicka här

FOODBOX – kampanj

Sömn, bra mat och rörelse är viktigt för immunförsvaret. Foodbox innehåller bra naturliga råvaror och är ämnade att se till att du får i dig allt du behöver. De är också näringsberäknade, så du får en lagom portion späckad med nyttigheter! 10 st 575 kr (ord pris 630 kr)

Gå med i Foodbox Challenge! Läs mer här

SOMA MOVE

I år satsar vi extra på Soma Move som är en träningsform som både är atletisk och mjuk och där du kombinerar rytm, andning, närvaro, intensitet, glöd, djuriska toner, gymnastiska övningar och barfotaträning. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap. Är du nyfiken på att lära känna dig själv och din kropp mer samt vill förbättra din kondition, styrka, explosivitet, stabilitet, rörlighet och koordination så bör du absolut testa SOMA MOVE!

NKG

Nöjd Kund GarantiNöjd Kund Garanti

Nöjd Kund Garanti

Vår Nöjd Kund Garanti på 21 dagar gör det helt riskfritt för dig att teckna medlemskap hos oss! Välkommen!