Viktminskning

Många som börjar träna hos oss har som mål att gå ner i vikt. Vi vet att den resan kan vara tuff att göra på egen hand. Därför har vi, sedan många år, specialiserat oss på viktminskningsgrupper. Vi hjälper dig att nå ditt resultat – snabbt, säkert och effektivt. Ansök om en plats längre ned.

Nyfiken på hur det har gått för tidigare deltagare? Läs om några utav alla våra lyckliga kunder här!

Viktminskningsprogrammet ForMe handlar mycket om att ändra sitt beteende och sitt förhållande till mat och träning. Detta program leds utav lic. hälsokonsult och passar dig som vill gå ned 10, 15, 20 kg eller mer, ingen tidigare träningserfarenhet krävs.

I WeightTrainerprogrammet lägger vi stor vikt vid träning tillsammans med våra lic. WeightTrainers. Detta program passar dig som redan är aktiv och som vill gå ner 5 kg eller mer.

ForMe - Garanterad viktminskning som består

Hej!

Har du bestämt dig? Ska du gå ner i vikt och hitta en hållbar livsstil?
Då är vårt program ForMe något för dig. Vi ger dig coachning och stöd i de fyra ledstjärnorna ÄT, TRÄNA, TÄNK och NJUT. Följ programmet och få garanterade resultat!
Nu startar vi nya grupper. Anmäl dig redan idag för att komma igång så fort som möjligt.

Namn*

E-post*

Telefon*

Välkommen!
Anette

WeightTrainer - gå ner i vikt med din personlige tränare

Enkelt. Effektivt. Med ett långsiktigt resultat. Vi lär dig att tänka, äta och träna rätt och dessutom njuta!

Du har en egen PT som följer dig hela vägen till målet. Vi arbetar med små träningsgrupper där du kommer få inspiration, bli utmanad och känna gemenskap. Under Weight Trainer-programmet träffar du din PT regelbundet, samtidigt som du skapar förutsättningar att behålla din nya livsstil i framtiden, genom nya kunskaper om kost, träning, livets njutningar och hur tankar formar människor.

Vi räknar med att du är skadefri, har en stark vilja till förändring, tycker om träning, kan närvara vid alla tillfällen och är beredd att lägga ner fyra timmar i veckan på din träning.

Namn*

E-post*

Telefon*

Välkommen!
Anette & Maria

Kom och träna

Gym alla dagar 05-23 och ett fantastiskt gruppträningsutbud. Med stans största träningsutbud,
kan det vara mindre lätt att veta vad som just passar dig. Kom gärna och fråga oss i receptionen så guidar vi dig i rätt riktning!
Gör ett smart val - bli medlem!

Jag vill veta mer