Följ med på TC´s tränings-, kost- & hälsoresa till Kroatien!

Tänk att få starta dagen med yoga i soluppgången. Känslan av att få njuta av ”egen tid”, kanske läsa en bok, snorkla i havet och sen köra ett roligt och svettigt Tcbata-pass på stranden! Eller ta en powerwalk/löparrunda på de kilometerlånga promenadstråken i pinjeträdens svalkande skugga!

Visst låter det härligt? Följ med oss på vår resa – fylld av ny kunskap, träning, härlig gemenskap, inspiration och energipåfyllning delux!

Här presenterar vi

 • Resmålet
 • Hotellet
 • Flygresa
 • Aktivitetsprogram
 • Pris
 • Bokning

brela

Om resmålet:

Brela är grönt, lugnt och vackert, som gjort för en stillsam semester där det enda man ska göra är att njuta av livet på något av byns mysiga hotell. Husen ligger inbäddade bland pinjer och frodig växtlighet som klättrar uppför sluttningen mot Biokovobergen. Vänder du blicken ser du Adriatiska havet azurblå vatten, och längre ut den dalmatiska skärgården, med öar som Hvar och Brac. Precis intill havet ligger Brelas lilla centrum och strandpromenaden som lockar till kilometerlånga promenader i trädens skugga.

Längs med stranden i Brela löper en skuggig strandpromenad där små stränder och badplatser avlöser varandra. Om du tycker om att snorkla har du kommit rätt, här är vattnet så klart att sikt på tjugo meter inte är ovanligt, och bland bottens klippor och stenar finns mycket att se. Passa också på att resa med båten ut till öarna strax utanför kusten, till exempel Hvar med sina vackra städer, eller Brac, där du finner en av Kroatiens vackraste stränder.

ImageFromGuid (4)

Om hotellet:

Vi bor på 4-stjärniga SENTIDO Bluesun Berulia, ett fint hotell med avkopplande atmosfär, byggt i terrasser ner mot havet. I den fina trädgården finns pinjeträd, olivträd och stolta cypresser. På andra sida av det klarblåa havet skymtar ön Brac. Från hotellet är det lika långt till hamnen i Brela som till Baska Voda – och du promenerar längs strandpromenaden där restaurangerna ligger som ett pärlband.
SENTIDO Bluesun Berulia har två stora poolområden där havet skymtar mellan pinjeträden. Stränderna i Kroatien består ofta av klippor eller rundslipad sten, vilket ger ett kristallklart vatten. Badar man från klippor eller stränder med stora stenar är det bra att ha badskor som finns att köpa på plats. I närheten av Brela ligger den berömda Punta Rata-stranden, och det är aldrig svårt att hitta en plats i skuggan eftersom pinjeträden växer nästan hela vägen ner till vattnet.

ImageFromGuid (5)

Datum: 8-15 maj 2019

Avgång från Göteborg, vi reser med Thomas Cook.

Avgång Göteborg 8 maj, klockan 07.35. Flyget landar i Split klockan 10.00.

Avgång från Split 15 maj klockan 11.00 för att senare landa i Göteborg klockan 13.30.

1 bagage á max 20 kg inkl max 6 kg handbagage

Transfers t/r till hotellet ingår.

ImageFromGuid (3)

Aktivitetsprogram

Vi kommer att ha olika aktiviteter, workshops och träningspass, som t.ex yoga, löpning och tcbata. All träning nivåanpassas för att träningen ska passa alla! Fokus är såklart på utomhusträning, och möjlighet till gym finns också. Du utgår från din nivå, vårt mål är att ALLA KAN VARA MED och att denna weekend ska ge dig en ENERGIBOOST DELUX!

Du väljer själv hur många pass du vill delta i och du kan närsomhelst ge dig ut på din egen powerwalk eller löparrunda! Program för veckan kommer senare, och kommer utformas likt det vi hade  Spaniner, se exempel:

Fredag
07.30 Yoga på stranden
08.30 Frukost
11.00 TcBataBeach på stranden
11.30 Core in the sun
Egentid – lagring av D-Vitamin
16.30 Löpskola m löpcoach
17.00 Löpning intervall, Powerwalk
19.00 Middag

Lördag
07.30 Yoga på stranden
08.30 Frukost
11.00 Power n Strength på stranden
11.30 MageRygg på stranden
Egentid – lagring av D-Vitamin
16.30 Power core 30
17.00 Ruffie 30
19.00 Gemensam Fördrink
19.30 Middag

ImageFromGuid

Pris:

Vårt mål är att arrangera en innehållsrik och prisvärd resa – och det har vi verkligen lyckats med! Vi håller nere priset då vi själva håller i hela aktivitetsprogramet, större träningskedjor/researrangörer brukar ofta ha en helt annan prisbild.

Vårt medlemspris 7300 kr.

Ha du en vän, syster, bror, förälder eller sambo som du vill ta med dig på resan?

Ej medlem på TC: 8750 kr. (Pssst bli medlem och spara 1450 kr)

Jämförelsepriser med vår 4-dagarsresa till Spanien: medlemspris 5995 kr, icke medlem 7495 kr.

Priset avser per person i delat dubbelrum. I priset ingår:

 • Resias projektledning och administration
 • Flyg Göteborg-Split t/r inkl flygskatter
 • Ankomsttransfer flygplats-hotell med guide
 • 7 nätter i delat dubbelrum enligt ovan
 • 7 frukostbufféer på hotellet
 • Avresetransfer hotell-flygplats
 • Personliga färdhandlingar från Resia

Valfria tillägg:

 • Avbeställningsskydd 249 kr
 • Reseförsäkring 288 kr
 • Mat på flyget 210 kr
 • Halvpension (frukost & middag) 870 kr
 • Enkelrumstillägg 600 kr
 • Gemensam transfer t/r Göteborg tillkommer.

ImageFromGuid (2) ImageFromGuid (1)

Bokning:

Vi behöver ha din bokning på TC senast 29 nov-18. Du bokar dig via formuläret.

Resan kommer därefter att betalas hos vår researrangör Resia Ljungby, mellan den 1-9 dec-18. Anmälningsavgiften är 2500 kr, slutbetalningen sker 45 dagar innan avresa.

 

Fyll i formuläret med dina uppgifter när du vill boka en plats, eller ställa en fråga. Begränsat antal platser. Vi återkopplar till dig inom kort.

 Resia_med glans

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Namn*

E-post*

Telefon*

Ställ dina frågor om träningsresan här, så återkopplar vi inom kort!*