TRÄNING

Som clubmedlem har du full tillgång till vår anläggning alla dagar 05.00-23.00 – hela året.
Vårt gym är fullutrustat med löpband, cyklar, crosstrainers, roddmaskiner och det mesta du kan tänka dig i både maskinväg och i fria vikter! Vårt crossgym, som är en sal full av kettlebells, skivstänger, hantlar, klättringsrep, hopprep, medicinbollar, TRX, monkey bar mm, ger dig oändliga träningsmöjligheter i kombination med gymmet och gruppträningen!
Sannolikheten att din träning blir hållbar över tid ökar om du hittar en träningsform som du tycker är tidseffektiv, varierad, enkel och framförallt rolig!

Gym, crossgym, spinning, core, yoga, dans, styrka – du väljer!

smart TRÄNING

För oss handlar smart träning om att du som medlem ska välja rätt sorts träning utifrån dina individuella mål. För att nå ditt mål krävs också att du har tydliga och smarta mål, våra hälsocoacher hjälper dig att komma i gång på bästa sätt.
Utöver ditt smarta mål vet vi att variation, regelbundenhet och långsiktighet är viktiga faktorer för att lyckas med din träning. Smart träning behöver inte ta så lång tid. Välj rätt – välj smart! Vill du ha hjälp med att komma igång – Klicka här! 

TID – VARIATION – ENKELHET – GLÄDJE

Klocka_kvadrat Nyckel_kvadrat-1Raket_kvadrat  Ballong_kvadrat

 

  • Den främsta anledning till att människor inte kommer igång eller håller igång sin träning, är tidsbrist! Våra 25 minuters träningspass ger dig tid att träna!
  • Varierad träning är en nyckel till att hålla motivationen uppe och nå sina resultat. Våra korta pass sänker tröskel till att våga och vilja testa nya träningstyper vilket kommer ge stor variation i träningen.
  • Det är långt ifrån raketforskning att träna! Enkelheten är A och O för att du ska få valuta av din träning. Vår träning är enkelt uppbyggd för att uppnå mycket träning på kort tid. Kom ihåg, det stor skillnad på svårt och jobbigt!
  • Det ska var kul att träna annars är det inte roligt! Vi skapar träningsunderhållning där inga pekpinnar eller krav finns, alla tränar på sina egna villkor och utefter dagsform.

FaR

FaR Fysisk aktivitet på recept Fysisk aktivitet är den bästa medicinen! FaR kan komplettera eller ersätta läkemedel och få dig att känna dig gladare, sova bättre, och lättare att hantera stress. Vi är FaR-utbildade och hjälper dig igång med din fysiska aktivitet! Kontakta din vårdcentral för att få fysisk aktivitet på recept.

29425651_10155742460822886_3110615102908121875_n (2)

 

Kom och träna

Gym alla dagar 05-23 och ett fantastiskt gruppträningsutbud. Med stans största träningsutbud,
kan det vara mindre lätt att veta vad som just passar dig. Kom gärna och fråga oss i receptionen så guidar vi dig i rätt riktning!
Tuff eller mjuk träning – du väljer!

Provträna gratis