Gym

Vi erbjuder luftiga och rymliga gymlokaler med en mängd löpband, cyklar, crosstrainers, roddmaskiner mm där du kan lyssna på musik och inom kort se på tv samtidigt som du tränar. För dig som vill träna styrketräning kan vi erbjuda det mesta du kan önska både i maskinväg och i fria vikter.

Som medlem ger vi dig möjligheten att få gratis rådgivning och instruktioner av våra utbildade instruktörer. Viktigt i att lyckas med din träning är att få rätt hjälp från början, och uppföljning för att säkerställa att din träning utförs korrekt och med rätt förutsättningar för att lyckas med din träning.

Personlig Träning

Få hjälp att hitta vägen och nå dina mål! För dig som vill ha ut lite extra av din träning, boka ett möte med någon av våra personliga tränare. Oavsett utgångsläge kan en personlig tränare vara nyckeln till att du når ditt individuella mål. Läs mer PT här.

Gym intro

För dig som vill komma igång med styrketräning rekommenderar vi att du bokar in ett Gym Intro. Gym Intro ingår i medlemskapet och är kostnadsfritt! Bokas i receptionen.

Kontakta oss för mer information

Kom och träna

Gym alla dagar 05-23 och ett fantastiskt gruppträningsutbud. Med stans största träningsutbud,
kan det vara mindre lätt att veta vad som just passar dig. Kom gärna och fråga oss i receptionen så guidar vi dig i rätt riktning!
Gör ett smart val - bli medlem!

Jag vill veta mer