Info Zonen:

 

Teamträning

Prova på vår teamträning

Innan du tecknar medlemskap har du möjlighet att testa en utav våra teamträningar – WOD. Träningen hålls under hösten-19 på torsdagar kl 19.30, du bokar in dig som ”Prova på” genom vårt webbokningssystem, följ länk nedan!

Schema & Boka teamträning

Aktuella teamträningar hittar du alltid i webbokningen. Ev schemaändringar förmedlas via Facebook och Insta, @rfzljungby

Du bokar dig här

 

Beskrivning teamträning

Stronger

Denna teamträning har fokus på högintensiva styrkemoment med skivstång och/eller fria vikter samt övningar med egen kroppsvikt. Vi jobbar med grundläggande moment såsom Squat, Shoulder Press, Deadlift, Clean m fl. Målet är att bygga starka muskler genom hög belastning, färre repetitioner samt vila mellan seten. Vi lägger lika stor vikt vid teknik och utförande som vid motivation och effektivitet. Ett styrkepass med hög utmaningsfaktor efter dina egna förutsättningar.*

*Förkunskap: Du som har gått Introduktionskursen eller har motsvarande erfarenhet av lyfttekniker. Rådfråga våra coacher. Vi rekommenderar ALLA att gå introduktionskursen.

WOD

WOD står för “Workout Of the Day” och är till 100% Crossfit-inspirerat. Som namnet antyder så är det ett nytt träningspass varje dag, vilket följer filosofin att funktionella styrke- och konditionsövningar utförs under hög intensitet och med konstant variation. Därför används också olika redskap och upplägg varje gång. WODen är noggrant planerade och strukturerade för att du ska få bästa möjliga utveckling och resultat.Varje WOD utmanar både dig som tränar disciplinerat som för dig som vill ha en kraftfullare vardagsmotion.

Metcon

Vår högintensiva konditionsträning kallar vi för Metcon, (Metabolic Conditioning). Här lägger vi fokus på hög puls genom hela teamträningen. Varierade övningar med och utan redskap utförs i olika intensiteter och i olika tidsintervaller, och alltid utifrån din konditionsnivå. Träningen är kort och effektiv och förbättrar snabbt din kondition ger ger dig ny energi!

Functional 3D

3D-träning ger dig en helhetsträning i kroppens alla tre rörelseplan och är utformat efter hur vår kropp fungerar och är uppbyggd. Med funktionell 3D-träning använder och utmanar vi kroppen till att bli starkare i såväl vardagens sysslor som i vår övriga träning, samt att undvika skador. Konditions- och styrkemoment varvas och alla anpassar sin träning utefter rörelseomfång, hastighet och startposition. Functionell träning stärker dig på alla plan.

 

 thumbnail_image012