CLUBMEDLEM

Vår träningsfilosofi bygger på att varierad träning är den bästa träningen – därför ingår både gym- och gruppträning i våra medlemskap.
Gör ett SMART val du också – bli clubmedlem!

smart TRÄNING KOST HÄLSA

Vi vill också att du ska träna smart. För oss handlar smart träning om att välja rätt träning utifrån dina individuella mål. Därför erbjuder vi individbaserade medlemskap.

Vi kan träning. Men vi erbjuder inte bara SMART träning. För vi vet att ett liv i balans består av så många fler delar än rörelse. Kosten, tankens kraft, återhämtningen, sömnen – ja hälsan i stort! Därför har vi även produkterna och kurserna som hjälper dig att hitta just balansen i livet.

När du blir medlem hos oss träffar du en av våra medlemsrådgivare som tillsammans med dig går igenom din Smarta Tränings/Kost/Hälsoanalys. Utifrån dina smarta mål bestämmer ni om du ska starta din resa på egen hand, gå med i en grupp eller om du vill ta hjälp av våra Personliga Tränare, något som vi varmt rekommenderar.

PT, KOST, HÄLSO & TRÄNINGSGRUPPER

Många som börjar träna hos oss är trötta, stressade och vill gå ner i vikt. Vi vet att den resan kan vara tuff att göra på egen hand. Därför har vi, sedan många år, specialiserat oss på viktminsknings- och livsstilsgrupper. Vi hjälper dig att nå ditt resultat – snabbt, säkert och effektivt.

INBODY – EN SELFIE AV INSIDAN

Hälsocoachen mäter och analyserar dina resultat genom regelbundna kroppssammansättningsmätningar, läs mer.
inbody

PRISER

Vår träningsfilosofi bygger på att varierad träning är den bästa träningen – därför ingår både gym- och gruppträning i våra medlemskap. Vi har olika former av medlemskap beroende på ditt behov. Läs mer om våra priser, avtalsbestämmelser och vår nöjdkundgaranti, klicka här

  • Gym
  • Gruppträning
  • Generösa öppettider, 05:00-23:00 alla dagar året om
  • Personlig träning, PTprogram
  • Hälso- och träningsgrupper
  • Foodbox, hälsomat
  • Solarium
  • Respass

I vårt clubmedlemskap ingår även ett Resepass. Med det kan du träna på många anslutna gym när du är på jobbresa eller semester, läs mer

Vi erbjuder ett Flytterbjudande

För dig som är medlem på en annan anläggning men vill bli clubmedlem hos oss på TC så har vi ett flytt-erbjudande! Kontakta oss för mer information.

bli medlem ocean